Regulament | GTA-MP Romania

Regulament GeneralLimbajul

Este important sa pastram un limbaj cat mai decent pe forum, insa noi sanctionam in urmatorul mod:

- Este permis sa injuri atata timp cat nu jignesti o anumita persoana.

Pentru injuraturi catre o anumita persoana/comunitate etc se v-a acorda warn(15 puncte).

Post Hunting

Post Hunting este momentul acela cand faci un topic/reply doar pentru a iti creste tie in profil numarul de posturi. (Exemple de reply-uri interzise: gg, ms, pa, gj, si altele asemanatoare).

- Pentru Post Hunting se ofera warn(10 puncte).

Reclama

Reclama catre alte comunitati este strict interzisa. Singura metoda de a iti promova comunitatea e printr-un server de samp, postat la categoria corespunzatoare.

- Reclama se pedepseste cu ban(intre 120 de zile - permanent)

Link-uri

Orice link de la sectiuna de "Moduri de joc" trebuie sa fie pus cu [hide] LINK [/hide] , aceasta regula este una obligatorie. Tot o data, fisierele de la acel link trebuie sa fie curate

- Daca link-ul nu contine [hide] , topic-ul risca sa fie mutat la cos. In general, se da un avertizment scris cum ca ai la dispozitie 24 de ore sa pui hide. In caz contrar, topic-ul e mutat la cos.

- Orice link catre o anumita resursa este obligatoriu sa aiba link catre virustotal ca dovada ca nu are virusi. In cazul in care se gasesc virusi in fisierul impartasit cu utilizatorii GTA-MP.RO iar unul din ei ajunge sa fie infectat de pe urma asta, risti sa primesti ban permanent.

IP-uri & Navigarea

In general, poti naviga cu orice IP, din orice tara. Chiar si cu VPN, totusi, exista anumite tari ce nu sunt permise la noi pe forum din motive de SPAM. Din cauza la botii ce apar pe la noi cu reclame.

- China

- Japonia

Si restul de tari din Asia.
Regulamentul se poate modifica in orice moment. Va recomandam verificiarea lui periodica.

Ultima actualizare: 30.12.2017