Welcome to GTA Multiplayer Romania

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sintetick

Detinator
 • Content count

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sintetick last won the day on April 10

Sintetick had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About Sintetick

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday
 1. Amândoi aplicanții au fost acceptați.
 2. ATENȚIE: cei care au aplicat la funcția de moderator sunt rugați să citească iar regulamentul, mulțumesc.
 3. Salut, acesta este o noua sesiune de recrutare moderatori. Se vor alege in functie de numarul de aplicatii, caci avem nevoie de ceva moderatori, avand in vedere ca este doar unul. Pentru a aplica trebuie sa respectati modelul si regulamentul de mai jos! Succes tuturor! - minim 15 ani; - posibilitatea de a scrie corect gramatical; - sa nu fii avut sanctiuni; - sa stii sa lucrezi in echipa; - sa iti asumi orice greseala; - sa nu fii post-hunter. - dacă aveți warn-uri șansele îți vor fi diminuate (mai ales cele pentru reclamă / limbaj vulgar), nu avem nevoie de moderatori care înjură. - dacă ați mai fost în echipa de moderator și ați ieșit pe un alt motiv în afară de renunțare, sau dacă ați renunțat mai repede de 30 de zile, șansele vor fi diminuate. - aplicațiile făcute în batjocură nu vor fi luate în considerare. Model: Nume real: Varsta reala: O scurta bibliografie (minim 20 de cuvinte): De ce ai aplicat pentru aceasta functie? (minim 20 de cuvinte): Cat timp ai de gand sa pastrezi aceasta functie?: Ce ai de gand sa faci daca primesti aceasta functie?: Primirea acestui grad iti va influenta activitatea?: Alte precizari?:
 4. Înainte de a posta o părere trebuie să respectați următorul model și regulament: - în caz că este o părere negativă sau ați luat viruși trebuie să vă păstrați calmul, nu aveți voie să jigniți, doar să vă spuneți părerea. - nu aveți voie să faceți post-hunting - trebuie să aduceți argumente clare dacă un mod v-a creeat probleme Model: Nume: Vârstă: Modul de la categoria: Link către mod: Recomand / Nu recomand: De ce?: Alte precizări:
 5. Înainte de a posta un mod trebuie să respecți regulamentul de mai jos! - modurile postate la această secțiune trebuie să fie dedicate celorlante jocuri din seria GTA, nu SA:MP sau MTA, în caz contrar topicul dvs. va fi mutat la coșul de gunoi. - NU aveți voie să postați moduri virusate, moderatorii vor verifica postarea înainte ca ea să fie aprobată. - dacă ai postat un mod și acesta respectă toate cerințele, topicul tău va fi aprobat în maxim 24 de ore. - nu aveți voie să postați executabile, doar installere. - orice mod care nu poate fi instalat de către un moderator / administrator sau cel care se ocupă cu această secțiune, va fi mutat la coș. - trebuie să oferiți cât mai multe detalii, cu care versiune de joc este compatibilă, dacă necesită cleo sau orice alt mod suport. - sa se ofere informatii despre cum se instaleaza + poze/video - SPECIFICAȚI CÂND POSTAȚI UN MOD PENTRU CARE JOC ESTE (GTA V SAU GTA IV) - aveți nevoie de minim 20 de postări pentru a publica un mod.
 6. Înainte de a posta un mod, trebuie să iei la cunostiință următorul regulament și următorul model: - modurile postate la această secțiune trebuie să fie neapărat de SA:MP sau de MTA, în caz contrar topicul dvs. va fi mutat la coșul de gunoi. - NU aveți voie să postați moduri virusate, moderatorii vor verifica postarea înainte ca ea să fie aprobată. - dacă ai postat un mod și acesta respectă toate cerințele, topicul tău va fi aprobat în maxim 24 de ore. - nu aveți voie să postați executabile, doar installere. - orice mod care nu poate fi instalat de către un moderator / administrator sau cel care se ocupă cu această secțiune, va fi mutat la coș. - trebuie să oferiți cât mai multe detalii, cu care versiune de joc este compatibilă, dacă necesită SAMPFUNCS (în cazul SA:MP-ului), cleo sau orice alt mod suport. - sa se ofere informatii despre cum se instaleaza + poze/video - SPECIFICAȚI CÂND POSTAȚI UN MOD PENTRU CARE JOC ESTE (MTA SAU SA:MP) - aveți nevoie de minim 20 de postări pentru a publica un mod.
 7. recomand domnu vasile
 8. recomand, emilut.
 9. T/C. Data viitoare cand va certati exista privat, next sanctionare.
 10. recomand
 11. A fost deja adaugat dar dupa a fost scos din cauza inactivitatii, dupa ce creste activitatea probabil o s-o adaugam din nou. T/C
 12. Aplicatiile pentru functia de moderator au fost inchise, cei acceptati sunt: @Kalcor si @VLM. Cei respinsi ori nu au avut o aplicatie ok, ori nu au avut un comportament ok, ori au mai fost moderatori in trecut si n-au profitat de acea sansa. Bafta data viitoare!
 13. Pune: SetTimer("hidePayDay", 15000, false);